the graduate 

kapat
  1. 7 dalda oscar'a aday gösterilip mike nichols'a en iyi yönetmen ödülünü getiren 1967 yapımı film.. farklı yaşlardaki kadın ve erkek ilişkilerini gündeme getiren filmde; anne bancroft ile dustin hoffman başrol oynuyor..
    #1402369 (beholderr, 12.03.2007 08:53)
  2. ilk saniyesinde the sound of silence çalmaya başladığı andan itibaren hapseden bir atmosferi vardır. ben de dahil pek çok erkekte olan olgun kadın fantezisinin hayat bulmuşudur. 20li yaşlarının başındaki her er kişi bu filmi izlemeli derim ben.

(bkz: mrs robinson)
    #1474573 (martin edilen, 31.03.2007 05:06)
  3. "mezuniyet" manasına gelen.
    #1476697 (pyndemonium, 31.03.2007 20:47 ~ 23.12.2007 01:32)
  4. Aslında bir gençlik filmidir. Mizahla özgürlük duygusunu birlikte ele alan yönetmen mike nichols hoş bir atmosfer yaratır. Simon and garfunkel'in eşsiz müziklerini de unutmamak gerek elbette. Ailenin bilinçsiz ısrarlarından kurtulup önündeki uzun yaşama adım atmak isteyenlerin filmi olmuştur. Dustin Hoffman'ın ilk başrollerinden biri olmalı. Anne Bancroft'un Mrs. Robinson karakteriyle bütünleştiği filmdir ayrıca.
    #2285987 (heathcliff, 09.09.2007 02:02)
  5. easa olarak charles webb'in bir romani olmakla beraber dilimize yeniyetme olarak cevrilmiş olan e yayinlarindan cikmiş olan romandir. sahaflarin tane iki milyon kaleminden satildiği için ortalikta sebil gibidir bu kitap. ammavelakin kapağindaki resimdeki sirf o avanak avanak bakan dustin hoffman'nin karesi için en azindan sahip olunmasi gereken roman.
    #2636333 (mulayim, 27.11.2007 17:27)
  6. kırk yılı aşmış bir film için yirmi birinci yüzyıldan kalkıp ahkam kesmek -hele dustin hoffman gibi bir isim söz konusuyken- olanaksız olsa da pek ısınamadığım, az buçuk klişe bulduğum bir uzun metrajdır. filmin müzikleri simon and garfunkel imzalıdır.

(bkz: katharine ross)
    (bkz: william daniels)
    (bkz: brian avery)
    #2990001 (vernon sullivan, 11.02.2008 23:58)
  7. yaratıcı, basit, gürültücü ve çok sakin bir filmdir.
    #3124841 (penguen pertev, 11.03.2008 20:50)

© 2008 - uludağ sözlük

the graduate başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. the graduate ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu the graduate nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hayvan keserek bayram yapmayi aklim almiyor » eline vermek » at pazari » sensiz iki gun » yaran lokanta isimleri » garson soda getir sade olsun » ilhan eraslan » eyvallah » pakistan » repesaj a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games