the godfather intermezzo 

kapat
  1. the godfather üçlemesinin birbirinden leziz temaları arasından sıyrılmış, iyiden iyiye klasik müziğe kayan, doyumsuz bir müzik. işin garibi ne filmde * ne de filmin bitiminde çalmıştır. belki kullanılsa idi filmin kaderi daha farklı olabilirdi.
    #1950853 (ELeCTrO, 17.07.2007 04:14)

© 2008 - uludağ sözlük

the godfather intermezzo başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. the godfather intermezzo ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu the godfather intermezzo nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ramallah » yaran msn iletileri » ibrahim yorgunlahmacun » ahmet necdet sezer » emily dickinson » death race » lavinya » mustafa karasu » birinci batarya » max damage » maske » annebenpenguenoldum » mutluluk » kaka » nikah masasinda gelinin ayagina basan ayi damat » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kleptomani » katalepsi » sarkilardan akilda kalan cumleler » carmageddon apocalypse now » gammaz olmak isteyen uuserlarin vaadleri » hbb tv » toplumda hic falsosu olmayan insan » facebook » hipofaji » hakliyiz kazanacagiz » her terorist gotune bir yarrak kampanyasi » yayinda ve yapimda emegi gecen herkese tesekkurler » in brudges » agony » kasaba fotograflari