the gauntlet 

kapat
  1. quake 3 arena'da tüm mermilerinizin tükendiğinde elinize gelen motorlu testere.
    #834413 (junior, 09.11.2006 07:25)
  2. quake 3 te cephaneniz biterse tutunacağınız son daldır.

http://images.enterthegam...site/weapons/gauntlet.jpg
    #3662265 (notrinova, 14.07.2008 11:05)
  3. karmaşık ortamlarda en etkin quake 3 silahı. hızlı hareket etme şeysini alırsanız adamları maymuna bile çevirebilirsiniz bu silahla.
    #3662289 (macerayisevenadam, 14.07.2008 11:14)

© 2008 - uludağ sözlük

the gauntlet başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. the gauntlet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu the gauntlet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» buyuk taarruz kosusu » mehmet topal » bosanmak istemiyorum » finalde milan ile eslesecegimizi dusunuyoruz » ispanya » banyo » ulu sozluk iletisim bolumunden yaran mailler » ece erken » bedrich smetana » bay dogru a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games