the dark 

kapat
  1. 2005 yapımı olmasına karşın ülkemizde vizyona yeni girebilmiş filmdir.

ayrıntılı bilgi:

http://www.imdb.com/title/tt0411267/
    #543349 (fth, 15.08.2006 19:22)
  2. filmin türü korku olsa bile çok fazla korkutmayan ancak görüntü ve renk açısından mükemmel olup maria bello ve sean bean gibi oyuncuların rol aldığı 2005 yapımı hoş film. denize verilecek bir hayatın başka bir hayatla ödüllendirilmesi. sulara karışan kızını bulmak için çırpınan bir annenin geçmiş bir hikâyeyi öğrenip mücadele etmesini konu alan film.

(bkz: koyun)
    #582337 (ben miyim, 27.08.2006 19:41)
  3. 1986 çıkışlı metal church'ün ikinci albümü. özellikle start the fire ve watch the children play şarkıları enfestir.
    #2819361 (tornado of souls, 10.01.2008 21:08)
  4. anouk grubunun vokalinden de öte bir şekilde basslarıyla ön plana çıktıgı parcasıdır.
    #3511034 (metallic violet, 08.06.2008 14:56)

© 2008 - uludağ sözlük

the dark başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. the dark ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu the dark nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 4 milyar 382 milyon ytl » misafirlikte tuvalete gitmek » ortunmek erkek egemenliginin disavurumudur » kosun la kosun » sizin gibi yazarlari moderatorler bafilesin » eski sevgiliye masal anlatmak » ihtiyac molasi » felipe » ktu sozluk » asik olunan kisiyle dost olmaya calismak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci