the dance of eternity 

kapat
  1. dream theater'ın scenes from a memory albümündeki aşmış enstrümantal parçadır. jordan rudess'a bakılmalıdır.
    #1964374 (rejected, 19.07.2007 01:54)
  2. adamı katil edecek cinsten bir şarkıdır. dream theater'ın müzikal olarak en komplike şarkılarından biridir, belki de en komplikesidir.
    #2089088 (avedis, 07.08.2007 22:41)
  3. vay canına dedirten dream theater şarkısı. çok karmaşıktır. şu yaşıma kadar dinlediğim şarkılar arasında cover yapılması en zor olan şarkıdır.
    #2176643 (Johnberg, 22.08.2007 11:59)
  4. mike abimizin dediğine göre şu ana kadar üzerinde en çok çalışılmış, partisyonları defalarca değiştirilmiş ve the glass prison ve a change of seasons ile birlikte canlı performanslarda en az icra-i sanat eylenen dt kompozisyonu. öyle ki mike bu şarkıyı çalmaya karar verdikleri konserlerden önceki gece ve dahi çalarken kabus gördüğünü dile getirmiştir.
    son derece komplike dt şarkılarına alışkın biz fanlar için ilk başta tamam zor da bak işte eşek gibi çalıyorlar dememize rağmen, bay petrucci şarkıyı albüme pasaj pasaj ve sürekli düzeltme yaparak kaydedip kondurduklarını söylemiştir.
    şarkı , ölçü başı değişiklikleri, unison ları ve genel bütünlüğüyle (nasıl tamlama ama) sadece davul açısından değil her bir bakımdan hatasız icrası zor bir kompozisyondur.
    ben özellikle ölçü başı değişikliklere ve myung'un defalarca dinleme rağmen anlayamadığım (kavrayamadığım) bas gitar solosuna, hiç ölçü sektirmeyen mike abiye ve her zamanki ustalığını aptal-boş bakışlarla da olsa tek nota kaçırmadan sergileyen petrucci'ye tüm sevgilerimi sunuyorum. bu arada james içerde artık kokain mi çekiyordur, pasta mı yiyordur (çok sever) enerji dirink içip sırasını mı bekliyordur bilemem.
    eh bu kadar laf eyledik, belki merak eden çıkar diye şu linkkrem'i versem size. bakın bakalım, abartmış mıyım...

http://www.youtube.com/watch?v=ZhedP71N9gQ +
    #2365421 (ditty, 23.09.2007 10:24 ~ 10:29)
  5. şarkının başında metropolis part 1 den bir şeyler duymak mümkündür.
    2.05 inci dakikadan sonra şarkı uçmaya başlar.
    4.22 inci dakikada ise ana haber bulteni için jenerik müziği vardır.
    #2365432 (jordan rudess kim ya, 23.09.2007 10:40)

© 2008 - uludağ sözlük

the dance of eternity başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. the dance of eternity ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu the dance of eternity nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kiz arkadasina oje suren erkek » o degil de bir erkut abi vardi noldu ona » bevliyeci sevgilisi olan erkek » gece gec yatan yazarlarin basina gelebilecekler » oligofreni » breaking bad » asiret » otoerotikasfiksi » kat » her terorist gotune bir yarrak kampanyasi » ben aslinda hayata kiziyorum ya » mutizm » horror punk » 2014 dunya kupasi » sozlukteki toronto da yasayan yazarlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bakirkoy » konstruktor ressam » hulya avsar » bc prostejov » solculari tanidikca hayvanlari sever oldum » mustafa karasu » dam ustundeki sevgili » barack obama » orijinalinden guzel olan coverlar » isinmak icin vodka icmek » spa » kavak yelleri » kemal sunal replikleri » sebahat tuncel » vakit