the corpse vanishes 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. the lady vanishes
  2. corpse
  3. corpse paint
  4. corpse bride
  5. cannibal corpse
  6. rotten corpse
  7. advanced corpse tumor
  8. triple corpse hammerblow
  9. corpse bride love calculator
  10. bir kilo corpse paint ile karizma olan erkek

© 2008 - uludağ sözlük

the corpse vanishes başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. the corpse vanishes ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu the corpse vanishes nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turkenmafia » ogrencilik gunleri » radyo sol » ogrencilerin kopya cekmesine goz yummayan hoca » musta » google earth un turk haberciligine katkilari » fifa 09 » glz imana » www muratboz com » kirmizi kursun kalem » lynyrd » ayse aziz » gunun sozu » ne yaptim biliyor musun » lavabo deliginden penis cikmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kadinlarin sacma sapan seyleri hatirlama sorunsali » acidan dolayi bazi taskinliklari hos gorduk » uludag sozluk un reklam almasi » gizli bkz yerine normal bkz veren yazar » gulyabani » 21 inci yuzyilda hala sag sol kavgasi yapmak » bir bucuk iskender yaninda light kola » dam basinda oturan eski sevgili » rtuk » scurtel » kalafat » uludag sozluk eskisehir zirvesi » metalheadtr com » vaudeville for vendetta » pkk nin lider kadrosu