the chronicles of narnia prince caspian 

kapat
  1. narnia serisinin kitap olarak 4. kitabı, film olarak 2. film 2007 de vizyona girecek.
    #1083644 (peter pan, 31.12.2006 02:35)
  2. türkiye'de vizyona giriş tarihi 11 temmuz 2008 olarak belirlenmiştir. ancak amerika başta olmak üzere çoğu ülkede gösterime girdi çoktan.
    #3455732 (regulus, 27.05.2008 20:00)
  3. 16 mayısta vizyona girmiş olan film. fantastik film sevenlerin mutlaka izlemesi gereken bir film.
    #3507728 (unique270, 07.06.2008 19:54)
  4. izleyip beğendiğim bir filmdir. fantastik öğeleri başarıyla kullanmış ve hayal gücünün sınırlarını yine zorlamıştır şahsıma göre.
    #3662079 (bedevix, 14.07.2008 09:31)
  5. narnia serisinin ilk i kadar iyi olmasada yine de izlenmeye değer güzel bir devam filmi. özellikle fantastik öğeler harika.
    #3662277 (emrefc, 14.07.2008 11:11)
  6. izlediğiniz bir filmdeki çocuklardan biri kılıç,biri hem kılıç hem fener,biri ok(yada yay),ve biri de iksir kullanıyorsa üstelik bu çocukların hepsinin birer borusu ve hançeri varsa izlediğiniz film oldukça fantastik olabiliyor.... hatta "devamı da gelsin,bu kadarla yetinilmesin" bile dedirtebiliyordur.
    #3703622 (ajiteadam, 22.07.2008 18:53)

© 2008 - uludağ sözlük

the chronicles of narnia prince caspian başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. the chronicles of narnia prince caspian ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu the chronicles of narnia prince caspian nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kozlenmis biber » masumiyet muzesi » zehir » desperados » ne mutlu humanistim diyene » brendan eich » uc aynali kirk oda » baklava » sapkin bir beynin lobundan akanlar » usumek » zuvvar » serdar ortac dinliyorum demekten utanmak » kirk yillik kefalim boyle got gormedim » besiktasliyim sigara iciyorum » fenerbahce huzurevi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nukleer fuzyon » tsk nin teroriste gozalti yetkisinin olmamasi » o klorobenzalmalononitril » internette kendini teshir etmek icin yasamak » aa turkiye de de starbucks varmis diye sasirmak » fenerliyim ama tedavi goruyorum » kanye west » hayrunnisa gul » senin tespitin sana benim tespitim bana » facebook ta hicbir eski arkadasi bulamamak » edit yapmaktan utanan yazar psikolojisi » munkariz » kugu golu canavari » hic » headbang