the break up 

kapat

1. kısa zaman sonra türkiye'de de vizyona girecek olan film.. tabii vizyona girmeden izlemek de ayrı bi zevk;

şimdii.. film kafadan güzel başlıyor.. vince vaughn kız tavlama hususunda gayet başarılı bir görüntü sergiliyor.. amerika'ya giderseniz deneyin tabii.. sakın ola ki; bu filmi türkiye'ye uyarlamaya kalkmayın zira kız tarafı ne kadar motor olsa da her daim "agresif birinci ve ikinci derecenden akrabalara, eş-dost, erkafa sahiptir"

tamam film kafadan güzel başlıyor ama ya devamı.. kendi çapında analizler barındırıyor içinde.. fakat durum şu ki; jenifer aniston tarzı bir kadınla evli olan herhangi bir erkeğin playstationa bu derece bağlı olması mümkün değil.. gerçekçi olun lan! amerikan sineması!*

daha ziyade romantik diyelim türüne.. zira hakikaten de güldürmemekte ısrarcı bir film.. ha bir de bizimkilerin aksine mutlu son'la bitmiyor film..

türk milleti olarak biz böyle şeyleri sevmeyiz.. o birbirinize sarıldığınız son anda yeniden barışmanızı beklerdim.. ama nerdee.. kadir inanır olsa bıyığını sürttüre sürttüre taciz eder; türkan sultan da eşek gözleri ve başarıyla ifa ettiği aptal gülüşüyle gerekli mesajı verirdi.. yanlış iki!*
    #515649 (hidrojen, 09.08.2006 01:17)
  2. erkeklere maçta ekose gömlek giyip içlerine sokmamalarını öğütleyen bayık film.
    #567053 (norma, 22.08.2006 20:31 ~ 20:32)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

the break up başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. the break up ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu the break up nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about the break up. Copyrights of the articles are belong to their authors.