the bourne conspiracy 

kapat
  1. yakın bir zamanda çıkması beklenen, jason bourne'u yönlendirebileceğimiz, 3 filmin de konusunu içeren PS3-XBOX oyunu. sanırım PC'de de olacakmış.

edit: pc de çıkmayacakmış. 2008 yazında hazır olucakmış. ana karakter de matt damon a hiç benzemiyo.

edit2: ne kötülüyorsun amına koyim. ben mi çıkarıyorum oyunu??
    #3165748 (micro cuts, 20.03.2008 02:18 ~ 21.09.2008 04:33)

© 2008 - uludağ sözlük

the bourne conspiracy başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. the bourne conspiracy ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu the bourne conspiracy nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» timsah yuruyusu » wilhelm dopatka halle » sarp kuray » hayko cepkin » petrol fiyati duserken benzinin fiyatinin inmemesi » yaran cep telefonu mesajlari » hair » ask » ideal tiki » ekstrem » yolculuk » sozluk yazarlarinin eksi oy itiraflari » kumpir » katlanmak » radyo uludag » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » halklarin kallesligi » peteranswers » asik oldugunu herkese soylemek » uvjb » adamlarin acimasi yok attikca atiyorlar » bulent ozdemir » kavak yelleri » vw beetle da nazi marsi dinlemek » prozopagnozi » hela yerine bela diyen yasam formu » fuksasyon » sevgiliyle beraber sicmaya calismak » haluk bilginer » stifler » uludag sozluk te aslinda 50 yazar olmasi