the blue mists of night 

kapat
  1. empyrium'un songs of moors and misty fields albümünde yer alan şarkılardan biridir. özellikle 4:12'den itibaren iyice insanı içine hapsetmektedir.
    *
    ...and many a moon shall rise...
    ...and lead me into the cold embrace of the night
    Here we drown in our grief, drown in an absence of light.
    Here is no shelter; no escape from our heart,
    Entwined in this tragic embrace I fear and bemourn to depart.

When the shadows fall,
    And the sun sets in us all...

Just silent hopes remain & the aching grief that grows
    Into a bottomless vale I fall - O, I give myself away...
    Away! Far away! To this dim and misty place
    My heart reflects the night...

Languid moonshine I bath my skin in thee
    O may thy beauty be revealed in me.
    Silent winds, whisper to me
    Thy songs of solitude and joy...
    (i dont need that shit, 06.05.2008 01:03)
  2. daha romantik olmasını beklerken başlarda özellikle bana cof'un a gothic romance şarkısını anımsatmış olan parça. yine de devamında * biraz normale dönüyor, özellikleri sözleri şahane.
    (friday night, 08.05.2008 02:29)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» elfgar » wertyu » eskili ufak sozluk » fear and loathing in las vegas » salvador dali » the great gatsby » olumune kavga » turkiye baris meclisi » house md » oumar dieng » opusmek istemeyen sevgili » fare » hatirla sevgili yayindan kaldirilmali » cimeyil » cilginlar partisi » celebrity » g3 » a q matik » 10 mayis 2008 da tnt deki basement sessions 5 » michael haneke » buyuk britanya » aglama kadinim aglama » omur gedik » i can football » kiyamet gunu gazete mansetleri » alfred hitchcock » kandira nin tarihi eserleri » lucifer in bisikleti » 1 mayis 2008 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa