the black pill 

kapat
  1. 4.nesil üreten bünye.*
    (pamuk proton ve 7 elektron, 22.04.2007 10:21)
  2. ilk entrysi olma şerefine erişemediğim bügün itibariyle yazar olmuş kişilik.
    (faithfullyoptimistic, 22.04.2007 12:29)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yaran facebook gruplari » sekerpinar » 34 du 0245 plakali metalik gri fiat palio » kapi » uludag sozluk un besinci neslini silmek » tuvaletci amcaya benim kakamda boncuk var demek » bu dahil butun genellemeler yanlistir » is yerindeki anlasilmaz durgunluk » 14 mayis 2008 fenerbahce galatasaray tbbl maci » kelim kemerim inek sutu emerim kel diyenin anasini » geceyedir kusmelerim » hayko cepkin i ilk kez gormek » hayat dolu olmak » unut gitsin » die die die my darling » a s livorno calcio » bir uzayli ile evlenmek » sozluk yazarlarinin gunluk uyku sureleri » meme ucu killi kizlar » rambo » vazelin » ayse hatun onal » gta san andreas » sadettin kanyak » filistin » ritim » kemal unakitan in vaftiz cocugu olmak » divx arsivi yapmak » bosluktasallananadam a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa