the black pearl 

kapat
  1. keşf edilmeyi bekleyen bu gidişle taşı delecek kapasitede gorunen yazar.
    #1398611 (boyle biri yok, 11.03.2007 04:22)
  2. sozluk'e katılması bizi ailecek mutlu etmiş 4.nesil yazar. biricik kuzen, yedek abim..**
    #1449425 (Ghost Rider, 24.03.2007 21:51)

© 2008 - uludağ sözlük

the black pearl başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. the black pearl ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu the black pearl nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sahe bedo » varan » sizoid kisilik » cok doluyum sozluk » vucut hareketlerinden elektirik ureten alet » eski sevgiliyle yaglanip gures tutmak » ekstazi » lanetlizeynep » suisid » sea wolf » dinde mantik aramamak » empresyonizm » the secret » erkeklerin kizlardan daha esprili olmasi » yurume » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ne yaptim biliyor musun » love is nothing without fucking » safak sezer » kaka » nemfomani » ozlemek » turkiye dunyada super guc olunca gazete mansetleri » radovan karadzic » jamall » yara bandini cikardiktan sonra kalan iz » desmodus rotundus » spor tirmanis » intihar edecegim ama annem kiziyor » julius wilhelm richard dedekind » kurt sorunu akp ile basladi