the black crowes 

kapat
  1. remedy adlı şarkıları çok hoş olan grup.

şarkıları dinleyebileceğiniz siteleri:
    http://www.blackcrowes.com/
    #3781432 (happylover, 07.08.2008 00:01 ~ 00:04)

© 2008 - uludağ sözlük

the black crowes başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. the black crowes ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu the black crowes nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yayinda ve yapimda emegi gecen herkese tesekkurler » spa » ben aslinda hayata kiziyorum ya » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » cok doluyum sozluk » knut hamsun » borsa » somnambulizm » damdan dusen eski sevgili » estrojen » stevemcqueen » bratislava » kaan » yasama git olumunu bekle » ozgurcan ozcan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » farmakodinamik » matruska gibisin » aura noir » ronaldo luis nazario da lima » uzun kot etek giyen turbanli » duellonun kurallari » butun hiyarlari deve sanmak » serdar ortac kliplerindeki dansci kizlar » sizofreniform bozukluk » paramnezi » hastane daminda elektrosokla oynayan eski sevgili » zubeyde hanim in vasiyetnamesi » diyarbakir da 100 000 pesmergeyi misafir etmek » opusme sahnesi olmayan filmler » what is your problem 2