the big man 

kapat
  1. antalya ataturk parkinda bulunan cafe bistro.Kış aylarında içeride yaz aylarında bahçesinde denize sıfır arkadaşlarınızla huzurlu bir ortamda muhabbet edebilirsiniz.Fiyatlarının pahalı olmaması en güzel özelliğidir.biraveri 15 milyondur ki öyle bir yer için idealdir.

--spoiler--
    http://www.thebigman.com.tr/main.swf
    --spoiler--
    #2466098 (osmanthegral, 13.10.2007 20:55)

© 2008 - uludağ sözlük

the big man başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. the big man ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu the big man nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» call center diyaloglari » cetvelle penisin boyunu olcmek » isallah suphaneke dinimiz amin » keske yalniz bunun icin sevseydim seni » crystal mountain » michael phelps » rosa emerson » faiz haramdir » ps i love you » seni icimden terk ediyorum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games