the best of ajda 

kapat
  1. ajda pekkan'ın 98 tarihli albümü. Yıllardır dillerden düşmeyen şarkılarının bir kısmı bu albümde toplanmıştır. Albüm çıktığı dönemde milyonluk satış rakamlarına ulaşmıştır.

the best of ajda (1998)

01 bambaska biri (Söz: fikret senes, Müzik: dino fekaris)
    02 haykiracak nefesim kalmasa bile (Söz: Fikret Şeneş, Müzik: jean pierre lang)
    03 bos sokak (Söz: fecri ebcioglu, Müzik: udo jurgens)
    04 hos gor sen (Söz: Fikret Şeneş, Müzik: enrico macias)
    05 kimler geldi kimler gecti (Söz: Fikret Şeneş, Müzik: tony hatch)
    06 uykusuz her gece (Söz: Fikret Şeneş, Müzik: Mario geosy capuano)
    07 her yerde kar var (Söz: Fecri Ebcoğlu, Müzik: salvatore adamo)
    08 ne tadi var bu dunyanin (Söz: Fecri Ebcioğlu, Müzik: p peter - a white)
    09 ya sonra (Söz: Fikret Şeneş, Müzik: vito pallavicini)
    10 dile kolay (Söz: Fikret Şeneş, Müzik: faramarz aslani)
    11 yeniden baslasin (Söz: Fikret Şeneş, Müzik: luciano rossi)
    12 uc kalp (Söz: Fecri Ebcioğlu, Müzik: patricia carli)
    13 o benim dunyam (Söz: mehmet teoman, Müzik: dean pitchford)
    14 palavra palavra (Söz: Fikret Şeneş, Müzik: giovanni ferrio)
    15 haram olsun bu ask sana (Söz: Fikret Şeneş, Müzik : Patricia Carli)
    16 ne varsa bende var (Söz: Fikret Şeneş, Müzik: diques fleche)

sonrasında devamı da geldi (bkz: diva)

albümün teknik kadrosu da şu şekilde;

Yapımcı : muhtesem candan
    Müzik Direktörü : turhan yukseler
    Süpervizör/Şan Hocası : erdem siyavusgil
    Stüdyo : elenor
    Tonmaister Mix : yilmaz karayalim
    Genel Koordinatör : cem candan - kaan candan
    Mastering : deneb pinjo
    Cc Master : ahmet atakan - niyazi cakmak
    Halka ilişkiler : nevzat takmaz
    Kostüm : canan yaka
    Fotoğraflar : erol atar
    Prodüksiyon : atilla alpsakarya
    #960514 (leggare, 06.12.2006 22:34 ~ 15.01.2007 17:59)

© 2008 - uludağ sözlük

the best of ajda başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. the best of ajda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu the best of ajda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» second life » no country for old men » sozlukte evlendigi kisiyi aramak » tartar » caylak » kastamonu da ne yapsak ne yapsak off zirvesi » frank gambale » archie thompson » girit » genelevde hersey dahil uygulamasi » kaka » elektroensefalografi » babylon » 45 inci antalya altin portakal film festivali » anadolu rangers » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » osman kibar » zollinger ellison sendromu » tech 21 » street fighter 3 third strike » lynyrd » jean claude van damme » lilliputyen varsanisi » postpartum psikozu » bir bucuk iskender yaninda light kola » ben aslinda hayata kiziyorum ya » amacsiz kalmak » dam ustunde el hareketi yapan sevgili » kawakita saruin » bulent ersoy » intern