the audio injected soul 

kapat
  1. ekim 2004 tarihli mnemic albümü.

01. dreamstate emergency
    02. door 2 12
    03. illuminate
    04. deathbox
    05. sane vs normal
    06. jack vegas
    07. mindsaver
    08. overdose in the hall of fame
    09. the silver drop
    10. wild boys (Duran Duran Cover)
    #2472296 (altar in oglu tarkan in oglu, 15.10.2007 12:47)

© 2008 - uludağ sözlük

the audio injected soul başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. the audio injected soul ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu the audio injected soul nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yayla ve balkan kupasina sahip turk takimlari » 17 ekim 2008 fortis turkiye kupasi kura cekimi » gullibility » freedean » kirklareli » eskisehirspor taraftari » yalnizca kanatlarina guven » oldum de uyandim » arda turan in umit milli takimda oynamasi » ozkaymak » kocaeli » kuaforlerin o sac 10 gun sonra oturacak yalani » ulusalcilar bu ulkeye ne katmistir » zorya luhansk » guldurgec » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tanrinin hayalgucu » ercan » fenerbahce nin balkan kupasi ni almasi tesaduftur » empyrium » pablo escobar » galatasaray dan nefret etme sebepleri » jamall » mithat korler » ifrit » aziz yildirim » dusta aglamak » ivan kaliayev » selcuk bal » cheapdeath » solcuyum deyip de che ile dalga gecen yazar