the ark 

1. progressive metal grubu.bunyesinde jorn lande gibi dunyanin en iyi vokalistlerinden birini bulunduran gruptu.ne yazikki dagildilar.dagilmadan once cikardiklari burn the sun albumu mukemmel bir albumdur.

(bkz: burn the sun)
    #248594 (a fine day to exit, 15.05.2006 22:31)
  2. eurovision'da isveç'i temsil eden the worrying kind şarkısının sahibi grup. vokalistlerinin böyle ibne gibin olması gözlerden kaçmamıştır.
    #1638763 (avedis, 13.05.2007 15:50)

© 2008 - uludağ sözlük

the ark başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. the ark ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu the ark nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» apostasy » bettyboo » nazli yarim emo olmus » sarah palin » daracik giyinen turbanli kiz » carmageddon apocalypse now » genocide » mystiquewarrior » aura noir » balos kalesi » salo o le 120 giornate di sodoma » maske » mihrabim diyerek sevdicegime tos vurdum » turklerden nefret etmek » kirik kalplerin oya ablasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » isemek » melissa panarello » die anna » sosyal fobi » bana yapilmasin kardesim » ortasi delik sabun » kapali olup okula girerken basini acan kiz » czech national basketball league » herry » vanessa marquez » bakir kazan » yiyorum yiyorum doymuyorum » rip ride » derealizasyon » benzemez kimse sana