the argentine 

kapat
  1. che guevera nın hayat hikayesini anlatan film ikilemesinden, küba devrimini anlatacak olan film...

(bkz: guerrilla)
    (gonul diyorum akil diyorlar, 21.08.2007 11:50)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» canyon defence » karanfil » deli husnu » long time dead » ablanin evlenmesi » elektra » ismimuzundiyenickimkisaolsun » karagumruk yanmasin » arkasi » cunt bloody cunt » tecavuz insanlik disidir » komedi dukkani » gundeme ilgisiz gencler » hasretim sarhos » yagibasan medresesi » circus » cien anos de soledad » sarki » 16 mayis 2007 » tuncay ozkan » ruya » ordu demokrasinin en buyuk teminatidir » kardese yapilan iskenceler » cevapsiz soru » 14 mayis 2008 fenerbahce galatasaray tbbl maci » 17 mayis 2000 » yok boyle birsey » serruh kaleli » siir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa