thank you lord 

kapat
  1. bob marley'in satisfy my soul albümünden bir şarkı. sözleride şu şekilde:

Thank you, Lord, for what you've done for me.
    Thank you, Lord, for what you're doing now.
    Thank you, Lord, for ev'ry little thing.
    Thank you, Lord, for you made me sing.

Say I'm in no competition,
    But I made my decision.
    You can keep your opinion.
    I'm just calling on the wise man's communion.

Sing along, sing along.

I don't fear their humiliation,
    Just to prove my determination.
    I don't yield to temptation,
    I haven't learn't my lesson in Revelation.

Sing along, sing along.

Say I'm in no competition
    But I made my decision,
    Lord, in my simple way.
    Comin', comin', comin', comin'.
    I love to pray.

#1700569 (amoresperros, 29.05.2007 14:38)
  2. (bkz: lordi)
    #1700571 (soyle-boyle, 29.05.2007 14:38)
  3. türkçesi "şükürler olsun yarabbim." anlamına gelen ingilizce cümle.
    #1700590 (fewzi1907, 29.05.2007 14:46)

© 2008 - uludağ sözlük

thank you lord başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. thank you lord ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu thank you lord nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nightwalker » selena vs kurtlar vadisi » tovbe » metroda cift kale mac yapmak » hayat memat meseleleri » gelmis gecmis en buyuk grup » kurtlar vadisini torrentden indirmek » galatasaray bayragi » umut sarikaya » ahmet karayay » salcali sogan kavurmasi » aktutun baskininda ergenekon parmagi » yuck fou » nina s tragedies » drunk mail » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dunya evi » don demeyi unuttum » taze ekmek kokusu » if we don t end war war will end us » orhun yazitlarini orhun entryleri seklinde girmek » dudut » ergenekon u sulandirma plani » sinirli internetin ortak kullanilmasi » ernest hemingway » uludag sozluk prenses perfinya zirvesi » kitap yazdigi icin hapse atilan insan » ukrayna » sol frame » sana suresiz izin veriyorum » full metal jacket