thaliia 

kapat
  1. 5. nesil yazar, hoşgelmiş.
    (mezarkabul ftw, 18.03.2008 13:13)
  2. 5.nesil, thalia aşığı, sakin sessiz, az konuşan, türkü hastası, gönül yaralı, nasıl girdiğini bilemediği okulundan mezun olmaya çalışan yazar. hoşbulmuş.
    (thaliia, 18.03.2008 20:56 ~ 21:12)
  3. (#3216685) entrysi ile güldüren bundan sonrası içinde takip edilecek yazar.*
    (nirolis, 08.04.2008 17:09)
  4. yamulmuyorsam atv'nin vahsi guzel dizisine rakip olarak piyasaya sürdüğü dizi. hem de pembe olanlardan.
    (bashar2, 08.04.2008 17:11)
  5. thalia yani tek "i" si ünlü bir star,şarkıcı......
    (Rebelheart, 18.04.2008 20:24)
  6. girileriyle dikkat* çekmeyi başarmış zeki insan. nesildaş.
    (luke skywalker, 01.05.2008 15:06)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» karma sevdasi » torrent » kimyasal silahlar sozlesmesi » venir » seni simit saraylarinda doyuracagim » eski sevgiliyi referans gostermek » josh holloway li magnum reklami » nihilist yazar » necatibey egitim fakultesi » jaspe » avare sarkisi » yaran msn diyaloglari » mucho grande » fakir fukara edebiyati » deviantart » 12 mayis 2008 cin depremi » kursun gecirmez sapka » kripteks » bayilirim » kobe bryant » ele vermek » ve geppetto tayyib i yaratti » duman » oz cimbomlu sezgin » cok kastim 29 karakter rumuza » ciplak mulkiyet » salem » bey u sira » visne curugu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa