tezer 

kapat
  1. çabuk ve erken.
    #648404 (lilith, 19.09.2006 16:06)

© 2008 - uludağ sözlük

tezer başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tezer ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tezer nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seri katil oldurmek » sevgili deyince yazarlarin yumusamasi » yom kippur » beyaz melek » asik olunasi kadinlar » full metal jacket » asansorde bir basina yapilanlar » kac gol attin lan oradan » sezercik onun bunun cocugu » otuz kupona alinmadi bu vatan » sozluk yazarlarindan aforizmalar » saksafon calan bir insan olmanin zorluklari » don demeyi unuttum » turkiye den kktc ye ucuz diye 3 u 1 arada goturmek » kuku bekcisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ah muhsin unlu » sesleri gormek » kitap okumayi marifet saymak » musaaden olursa ben gidiyorum » jet motoru » americanista » araba arkasi yazilari » fatal » babanin kriz var demesi » politika dergisi » virginia gold » isci kocasina iftar sofrasi hazirlamayan ev kadini » ninjutsu » extended substance » basliklari alt alta okumak