tezek bakisli yarim 

1. oyyşş benim tezek bakışlı yarim.. diye devam eden, üzerinde çalışmaya başladığım yeni albümümün çıkış çalışması. muhtemelen ilk video klip de bu parçaya gelecek.
    #1153551 (metalycra, 14.01.2007 20:46)
  2. yoğun istek üzerine bestenin ilk mısrasını aktarıyorum efenim.

oyyşş benim tezek bakışlı yarim
    gözlerin eşek oğlu eşek sankim
    anırmandan belli sen eğil ben binim
    iki tur versen ölür müsün zalim
    #1153599 (metalycra, 14.01.2007 20:54)

© 2008 - uludağ sözlük

tezek bakisli yarim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tezek bakisli yarim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tezek bakisli yarim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hep boyle kal » gecegece » zafer oger » discilerden nefret etmek icin nedenler » sigarayi birakmanin zararlari » iskur bana is bul » hak ve esitlik partisi » sinan engin bilgisiyle istifa etti » ilkokulda ogretmenlere verilmis ayarlar » paramparca » bir joker olarak ergenekon » kitap okumayi marifet saymak » evli bir kadinla yatmak » fenerbahce de ridvan aykut sesleri » 457 ytl 63 kurus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fatma aliye » tropic thunder » melda irmakkesen » pgm301 » bluevelve » kacak kelebek » xavi torres puyol casillas in fener i istemesi » omer hayyam » ati radeon hd 3850 » yasamsal tespitler » haber sicmak » abdulheyin av tufegiyle ari vurmasi » mehmet ali aybar » year book yourself » bir sifat olarak kazim