tezahurat baslatma karizmasi 

kapat
  1. var böyle bir şey.. ulan her entrye de böyle başlar olduk anasını satayım, 'var böyle bir şey' diye.. var ki yazıyoruz zaten.. bir gün açıcam bir başlık 'bişi bişi artistliği' diye sonra dayıycam ilk entryi ''yok böyle bir şey, yanlış baktın birader herhalde..'' diye o zaman göreceksiniz hepiniz.. 'var böyle bir şey'miş.. sinirlendim kendime birden.. bunalıma girmeden bitireyim bare şu rezil entryi de gidip kendimi asayım..
    bu kesin yazılmıştır diye arattım ama taksicilerin basarisiz muhabbet baslatma girisimleri bile çıktı bu çıkmadı.. kolay valla yapay zeka olmak 'başlatma'yı görüyor orda çaat yönlendiriyor..
    nedir abi işte, kalabalık bir ortamda maç izlerken bir anlık gazla ilk kelimelerini senin, sonraki kelimelerini yanındakilerin, son kelimelerinin ve tekrar kısmının da bütün salon tarafından çığrıldığı (ben sinema ve balo salonlarında desteklerim takımımı) bir tezahürat başlatan adamın, o anda yapmış olduğu şiddetinden gözünü yaşartan havadır..
    100 kişiyi yönlendiriyor lan boru mu?.. öyle bir kelimeye bakıp da başlık yönlendirmeye benzemez duydun mu hırbo yapay zeka?..
    bu adamların stad versiyonlarına da amigo denir, yaşamlarını kulüp başkanlarından para almakla ve mustafa denizli'ye merdivenlerde uçan kafa atmakla geçirirler..

asmayacağım olm kendimi manyak mısınız?.. tatsız bir şakaydı o.. bırak telefonu elinden.. ama çok duygulandım yani düşünüyormuşsunuz beni.. canlarım..
    sıradaki başlığı size armağan ediyorum..
    #3383428 (rapper ninja, 11.05.2008 14:26 ~ 14:32)
  2. (bkz: sakin ol gözüm biz dostuz)
    #3383432 (norvecli balikci, 11.05.2008 14:28)
  3. stadyum harici bir yerde maç izlerken başlatıyorsa, bu gereksiz tezahürat yüzünden en çok küfür yiyen ve dayak yeme potansiyeli barındıran sazan gencin olmayan karizmasıdır.
    #3383437 (semigod, 11.05.2008 14:29)

© 2008 - uludağ sözlük

tezahurat baslatma karizmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tezahurat baslatma karizmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tezahurat baslatma karizmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zorlama kiracaksin » helal ettim hakkimi » futbolu asagilayarak entelektuel olmak » sirf cinsel ozgurluk icin akp ye muhalif olanlar » her turlu izm e karsiyim » allah in kafa karistirmak icin yarattiklari » i have just seen a face » disko krali » 30 agustos adrenalin release party » roma olimpiyat stadi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games