tezahurat baslatayim derken got olmak 

kapat
  1. toplum arasında, birlikte izlenilen maçta "tezahürat yapayım diğer arkadaşlarda bana katılsın hep birlikte tuttuğumuz takımı gaza getirelim" diyen iyi niyetli kişinin kendisine kimsenin katılmaması sonucu göt olması ve akabinde susması hadisesi.

özellikle lisedeki basketbol ya da bahar kupası futbol maçlarında bu olay çok yaşanır. heyecanlanıp "lan takımıma destek olayım" der oracıkta uydurduğunuz bir tezahüratı ya da başka bir takım için öneden hazırlanmış tezahüratı seslendirmeye başlarsınız. ama nedense kimse size katılmak istemez, kendi kendinize bir müddet bağırır kimsenin katılmayacağını anlayıncada susarsınız. kötüdür hakikaten. adamın hemen ortamı terkedesi gelir.
    #2081435 (domaine hasret yumusak g, 06.08.2007 19:22 ~ 19:24)
  2. bazı tribünlerde amigoların yakınlarındaki taraftara dalması ile sonuçlanan olaydır.
    (bkz: amigo ismail)
    (bkz: göztepe)
    #2081481 (shunketsu, 06.08.2007 19:33)

© 2008 - uludağ sözlük

tezahurat baslatayim derken got olmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tezahurat baslatayim derken got olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tezahurat baslatayim derken got olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kazim melike » hakan kadir balta » darrab » uludag sozluk teki cozulemeyen sirlar » kendini araba zanneden cocuk » payton » arabanin arka koltugunda direksiyon aramak » kopeklerdeki son dedigini anlamadim bakisi » ajda pekkan » ac gozlu turk esnafi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games