teyze ne die lafa tutuosun o zaman yaa 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ne zaman cocuk yapacaksiniz diyen teyze
  2. zaman kotu zaman kolla gotu o zaman
  3. lafa bak hizaya gel
  4. lafa bak cay demle
  5. her lafa ataturk u sokmak
  6. her lafa a q diye baslayan insan
  7. her lafa askim diye baslayan kiz
  8. guresten anlamayan lafa karismasin
  9. lafa bence diye baslamak
  10. ayse teyze ayse teyze bahcene gireyim mi

© 2008 - uludağ sözlük

teyze ne die lafa tutuosun o zaman yaa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. teyze ne die lafa tutuosun o zaman yaa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu teyze ne die lafa tutuosun o zaman yaa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tsk nin teroriste gozalti yetkisinin olmamasi » ali ersin kelleci » bayilik » blogger » antonio graves » examenglish com » joneca » deniz feneri almanya dan bana ne » subyancilari hadim etmek icin yasa tasarisi » birim bir allah » yusuf cemal keskin » afrika savanlari » tutmus iddaa kuponu » pozitif milliyetcilik » pgm301 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bulent ecevit » izmirli kizlar » benq t60 » lost control » kume calismasi » metin oktay » hayatin ne kadar ibne oldugunun anlasildigi anlar » imam hatip liseleri » taha ozer » nigde gazozu » sevisirken dinlenecek sarkilar » ersin korkut » pes 2009 beta » bir gol daha » yakisikli oldugu halde sevgilisi olmayan erkek