tey tey anket doldurdum tey tey 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. anne ben anket doldurdum
  2. anket doldurdum hincliyim
  3. haydar abi anket doldurdum
  4. hanim kos anket doldurdum
  5. anket doldurdum mutluyum
  6. anket dolduran anket acan kadar sucludur
  7. anket baslik acip entry de anket bu demek
  8. anket olmayan basliga da anket demek
  9. anket anket ustune kurdum binayi
  10. anket anket diye nicesine sarildim

© 2008 - uludağ sözlük

tey tey anket doldurdum tey tey başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tey tey anket doldurdum tey tey ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tey tey anket doldurdum tey tey nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» delta » 24 agustos 2008 ankara gazi cocuk yuvasi zirvesi » gaza gelip cami yakmak isteyen genc » radikal » petek dincoz » sevsen boyle olmazdi » keneyi gorunce yapilacaklar » ogrencinin savunmaya gectigi anlar » selena » banal seks a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games