tevekkel 

kapat
  1. bazı kesimlerde çirkin bakımsız kızlar içinde kullanılır.
    #581946 (kassano, 27.08.2006 17:54)
  2. tevekkul halindeki şahıs.
    #972850 (ferrole, 09.12.2006 17:45 ~ 22.10.2007 21:19)
  3. kimsenin işine karışmayan, her şeye evet diyen birazda saf kişilikler için kullanılan sözcük. Doğu karadenizde yaygın olarak kullanılır.
    #2251959 (mozik, 03.09.2007 01:24)

© 2008 - uludağ sözlük

tevekkel başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tevekkel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tevekkel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» radikal genc » bak yuru git kavga etmek istemiyorum » sigara yasaklaninca ulkeyi terk etmek » sevgiliden ayrilma sebebi olarak sozluk » omer urundul her yerde » white house » on your marks » bir isi yapmanin hakli gururu icinde olmak » sudan » bicontinental a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games