tetikci 

kapat
  1. başka birilerinin emri ile bir kişiyi vuran ve genelde vurduranlar çok güçlü olduğu ve derhal aradan sıyrıldıkları için tüm ihale bizzat ona kalan çoğu zaman aslında olayla ilgisiz ve duyarsız maşavari şahıs.
    hukuki nitelendirmesi; iştirak halinde işlenen bir suçta asli maddi fail yani suçu irtikap eden.
    (sıçtırtma lamasına, 25.01.2006 01:21)
  2. (bkz: mehmet ali ağca)
    (baadir, 25.01.2006 01:29)
  3. (bkz: ogün sanlısoy) un şarkısı;

Başından güç oldu,
    Sevgisiz de doğdu küstü kurallara
    Hayatta o da vardı
    Yirmiden gün aldığında düştü tuzaklara

Duymazlar sesimi bağlar nefesimi
    Gönül ağrısı mı neler oldu bana
    Saymazlar adımı tutmazlar yasımı
    Ölüm sancısı mı neler oldu bana?

Beni bekleme alem,
    Yedek bulmuşun madem
    Yeni ekleme alem
    Beni vurmuşun zaten

Bakınca düne doğru
    Doğrusu acı duydu, süslü yalanlara
    Pişmanlığın geçi olmaz
    Beklenen gün oldu sövdü uzaklara
    (samaryum, 02.08.2006 18:58)
  4. jason statham ın baş rolde olduğu gaz film.
    (bkz: crank)
    (gigantic, 02.01.2007 03:03)
  5. (bkz: ogun samast)
    (diyonsos, 21.01.2007 20:48)
  6. Elinde ne piyon kaldı, ne vezir, ne kale
    Düştü birbiri ardına atlar, filler
    Ama şah hâlâ direnmekte
    Yeni taşlar bulundu çünkü : Köpekler...
    (diyonsos, 24.01.2007 00:35)
  7. hani derler ya ''başyapıt'' işte öyle ve aksiyon-gerilim sevenlerin kesinlikle kaçırılmaması gereken amerikan yapımı film.

izleyici yorumu : son yıllarda izlediğim en güzel film.
    (barış, 09.09.2007 21:54 ~ 21:56)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» irlanda edebiyati » arjen robben » mircan kaya » guney kore » stop this song » polgara » the joker » annenin masa ustune birakabilecegi notlar » hale caneroglu » yilmaz morgul » ismael bouzid » www2 » sins of omission » kilolu oldugu halde gotik takilan kizlar » cukuyle tuz yalatmak » annelerle girilen komik diyaloglar » ozlu sozler » oryantalizm » raki masasina oturdun iste » katharsis » juiced 2 hot import nigthts » corabi kokutmadan bir hafta giyme lessin van » dertler benim olsun » esmer kadinlarin killi olduklari gercegi » kralice ziyaretinin sirri » uludag sozluk bayan voleybol takimi » mufit can sacinti » dumbbell » blooddawn a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa