tesvikiye 

kapat
  1. istanbul'da nişantaşı ile beşiktaş arasında güzide bir semttir.

osmanlı padişahının teşvikiyle kurulmuş bir yerleşim yeridir. adıda buradan gelmektedir.
    #511211 (semi, 08.08.2006 01:15)
  2. Park problemi hat safhada olan bir semttir.
    #884392 (timsah48, 20.11.2006 12:44)
  3. haftaiçi her daim trafiği olan.
    cumartesi günleri haftaiçine oranla pek trafiği olmayan.
    pazar in ile cin'in teke tek maç ettiği istanbul'un zengin semtidir.
    #884412 (LocK, 20.11.2006 12:52)
  4. mustafa sarıgül'ün burayı ben adam ettim dediği, yakın zamanda sarıgül'ün, hakkında bahsederken "le buralar hep gece kondu neyimdi" demesinden korkulan güzide istanbul semti.
    #1019590 (sehir zorbasi, 19.12.2006 02:58)
  5. (bkz: tesvikiye camii)
    #1019673 (mulayim, 19.12.2006 03:53)
  6. bir kısım taraftar tarafından minaresi eğri olmakla ve anasına bişey yapılan takımın cenazesinin geçirilmekte olmasıyla itham edilen cami.
    #1021948 (editor, 19.12.2006 17:24)

© 2008 - uludağ sözlük

tesvikiye başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tesvikiye ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tesvikiye nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» give a fuck » zibanmak » elbe » twelve » ucuzlere verilebilecek isimler » futbol zevki » asik oldugunu herkese soylemek » kirgizistan milli futbol takimi » kari isterem » icimdeki deniz » asr i saadet jargonu » kulturpark » orgazm » priapizm » barack obama vaadleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ntvmsnbc com » galatasaray store » eritrofobi » niye ataturk posteri niye kanuni degil mesela » radyo uludag » destina » chem 109 » erotomanik sanrilar » kucukpark » brick top » sevgili » che » paran varsa kralsin yoksa yalansin » sharon isbin » babanin degerinin anlasildigi anlar