testislerden birinin digerine gore yukarida olmasi 

kapat
  1. birbirlerine çarpıp patlamasınlar diye öyledir, paniğe gerek yoktur.
    #2730305 (madmadam, 22.12.2007 16:21)
  2. Gayet doğal olan bir durum. Zira bedenin içinde olmadığı sürece, testislerden birinin diğerine göre daha yukarda durmasının cinsel yaşam ya da üreme yeteneği açısından, herhangi bir sakıncası yoktur.
    #2730324 (jamish efendy, 22.12.2007 16:28)
  3. hemen haydar dümene sorulması gereken olaydır.haydar dümenden alınan akılla ve öğütlerle testisler adam olarak eski halini alacaktır.
    #2730330 (cheap death, 22.12.2007 16:29)
  4. eğer i$levini o $ekilde görüyorlarsa hep o $ekilde kalmalarını umdugumuz durum. ba$lığı okuduktan sonra nedense bakma ihtiyacı duydum ve baktım. evet biri a$ağıda, ulan kaç senedir bendeler ilk defa farkediyorum.
    #2730345 (zksek, 22.12.2007 16:32)
  5. çok afedersiniz padisahin sol tassagi terimi de buradan gelmektedir zaten.* sol testis genellikle sağdakine göre daha aşağıdadır.
    #2730424 (xmandr, 22.12.2007 16:56)

© 2008 - uludağ sözlük

testislerden birinin digerine gore yukarida olmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. testislerden birinin digerine gore yukarida olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu testislerden birinin digerine gore yukarida olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» medal of honor » mukavelename » umut taydas » cocuklarimizi pistten alalim » ilhan irem » uzgunum » gaf » ender rastlamak » seni aldattim diyen sevgiliye soylenecek ilk soz » adam gibi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci