test 

kapat
  1. bir kimsenin, bir topluluğun doğal veya sonradan kazanılmış yeteneklerini, bilgi ve becerilerini ölçmeye ve anlamaya yarayan sınama.
    (spina, 19.07.2006 02:05)
  2. örn:
    bu entryi giriyorum ve kaç kişinin bu entryi okuduğunu merak ediyorum. okuyanlar bana mesaj atsın.
    (test yapıyorum)
    (goddar, 14.09.2006 00:30)
  3. sorusu olan şey.
    (goddar, 14.09.2006 00:30)
  4. deneme. özellikle bazı yayınlarda ilk zamanlar kullanılan zımbırtı.
    (bkz: test yayını)
    (alfred hickorkmaz, 13.12.2006 22:25)
  5. Anadolu Üniversitesi Temek Bilgi Teknolojileri kitabında:

Elektronik posta mesajlarında kullanılan :-) mimiği ne ifade eder?
    a.Mutlu olmak
    b.kızgın olmak
    c.öfkelenmek
    d.soru sormak
    şeklinde örneklerine rastlanılabilecek soru stili.
    (bi nick bulamadim kendime, 15.07.2007 14:34)
  6. d- hiçbiri

olasılığını bize sunmuş olan, bütün doğu ve batı felsefelerinin özet cevabını bünyesinde barındıran, ulvi sınav.

yuvarlağı dışına taşmayacak biçimde kurşun kalem ile doldurunuz lütfen.

d- hiçbiri
    (havada panik, 08.05.2008 02:30)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» becoming insane » performans bisiklet » igdir in tarihi eserleri » kursun gecirmez bere » aninda goruntu show » kayserispor » uludag sozluk moderasyonu » guzel yuzlu kadinlarin gogussuz olma sorunsali » yaran tespitler » fewer » bana bak » tv 8 » sirf sarkiyi hissetmek icin sevgiliden ayrilmak » izmir caddesi » counter strike da ki fucker nickli gencler » uc karim var size ne » can » felsefe » kanalturk un satilmasiyla boslukta kalan ulusalci » walking away » mezarlikta zengin fakir ayrimi » ice age » korn » rapidmatik com » erkegin orospusu » aktuel haber » hani nin tarihi eserleri » tonight » anneannelerin girebilecegi entryler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa