tespitlerimizi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. te
  2. te allam
  3. te allam ya
  4. te amo
  5. te bid
  6. te busque
  7. te ce devleti
  8. te cetveli
  9. te dejo madrid
  10. te deum

© 2008 - uludağ sözlük

tespitlerimizi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tespitlerimizi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tespitlerimizi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» en iyi arkadas » cagatay » zuvvar » sozluk yazarinin bilgisayar masasinda bulunanlar » yaklasmakta olan ekonomik kriz » ceza muhakemesi kanunu » ofsayti anlamayan kadinlar » turgay bahadir » love is love » taha ozer » milli egitim bakanligi bursu » aktutun katliamini cep telefonuna kaydeden insan » esen fizik » gokhan gonul » turk irki » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tsk nin teroriste gozalti yetkisinin olmamasi » paul gilbert » cihan haspolatli » turk hava kuvvetleri » dedim » pes 2008 » 2008 butonu » cehennem degnekcisi » bayilik » selcuk » olum vurusu » 23 ekim 2008 galatasaray olympiakos maci » burt young » suyuk » yaran okul muduru laflari