tespit timi 

kapat
  1. bir konu hakkında yazarların hızlı bir şekilde konu hakkındaki görüşlerini bildirmesiyle oluşan tepit sürüsüdür.
    #261456 (scarface, 19.05.2006 15:56)
  2. başlığı ilk okuduğumda aklıma orta okulumdaki ön sıralarda oturan,hocanın her dediğini not gözlüklü inek kızları hatırlattı valla.
    #262756 (RVaNi_Cantona, 20.05.2006 00:09)
  3. yazılan her entryden çıkartılabilecek ne gibi tespitler olduğunu bulmaya çalışan insanlar topluluğu... sözlüğümüzde elinizi nereye atsanız karşınıza hemen çıkabilecek türde uuser arkadaşlar...

(bkz: anne ben tespit yaptım)
    (bkz: tespit insanıyım vesselam)
    (bkz: geri çekilin tespit yapacağım)
    (bkz: tespit yapamayan zavallı)
    (bkz: tespit yapmışız canlar)
    (bkz: yine mi tespit yaptım lan ben)
    #1774354 (PhyXiuS, 16.06.2007 00:09)

© 2008 - uludağ sözlük

tespit timi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tespit timi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tespit timi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» moderator bizim siparis nerde kaldi » 19 ocak 2008 mhp lokaline cirkin saldiri » ajdar anik in sozlukte yazar olmasi » galleria » fenerbahce amblemi » football » genel menejer degil gonul menejeriyim » yahudinin tahta kilici » royal academy of dramatic art » 17 asker sehit olurken golf oynayan komutan » ferigim » basligi altinda onune gelene hakaret etmek » cemsbg » taramali yaz 3990 a gonder » bir sosyallesme ortami olarak kume calismasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » caylak olmamak » kalbim yok » petrol fiyati duserken benzinin fiyatinin inmemesi » kavusamazsin orospu olur » asik olunasi kadinlar » kravat baglamak » dibi dibi rek » tovarlak » badlik amiri » ben bilmem beyim bilir » iyi geceler sozluk ben yatiyorum » kacak kelebek » turk dizisi cekmek icin gerekenler » chp li cankaya belediye baskaninin rusvet skandali » kizkaciran damat