tespit isteyen varsa adresim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. olmayacak ne varsa onu isteyen halk
  2. almanya adresim
  3. adresim ayni
  4. tespit
  5. tespit mi lan bu
  6. tespit timi
  7. dogru tespit
  8. tespit etmek
  9. tespit insani
  10. yerinde tespit

© 2008 - uludağ sözlük

tespit isteyen varsa adresim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» samir nasri » namissiz seni » felak suresi » bmw 630i » onder sav in hazreti muhammed e alayci yaklasimi » yasaklar » spore » seni seviyorum diyene verilen sacma cevaplar » karsiya cifte camlar » onbasi » ucan karafatma » kadro hareketi » yilmaz erdogan » sinavda yerinden kalkip hocaya tokat atmak » amanin aman » bebegi havaya atip tutmak » sevgiliden ayrildiktan sonraki ilk gun » yasemin mori » gey » house md » rpd » abas » antidun » ismet ozel » mac izlerken dusunulen soruyu cevaplayan spiker » 88 » ayna » 319 kd askere gidecek sozluk yazarlari » hayrunnisa gul » okula luks arabalariyla gelen ogrenciler » tencere yuvarlanmis kapagini bulmus » fincani tastan oydum kizil ejderi icine koydum » parti » sadi carnot » en nazik kufurler » fenerbahce ulker turk telekom final serisi » enver pasa » esli ihale replikleri » zapta karsi tekefful » musahit » r » minyon tipli sarisin kizlar » dumur olaylar » eski sevgilinin dugunune gitmek » tiki » pierced genitalia » karadeniz teknik universitesi » ayip kavrami » aamu » minyatur a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa