tespit eden yerlerin asinmasi 

kapat
  1. sözlük yazarı mottosu : tespit yap! mutlu ol! her boku bilir gibi davran ne işe yarayacaksa hani o mesafeden sallasan kokusunu duymam imkansız neticede gugıl diye de birşey var elimin altında. birkaç da kelam ettim mi en afillisinden hani : duygusal izdüşümlerin yarattığı baskıcı piskozların beynimin iç çeperlerindeki duvarlara kafalarını vura vura çarpışlarını dinlerken geçtim kendimden.. o gördüğüm ışık tuvaletin açık kalan lambası mıydı?.. minvalinde süper, bitmiştir. ancak ciddiye alıp da aşınan yerler ass seviyesindeyse o zaman geriden sallamanın verdiği rahatlatıcı duygu yaşam enerjisi gibi doldurur bedeni. zevk verir en güzelinden değil mi ya?...
    #1126773 (mey, 09.01.2007 00:19)
  2. (bkz: tespitin elde patlaması)
    #1126793 (deep, 09.01.2007 00:22)

© 2008 - uludağ sözlük

tespit eden yerlerin asinmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tespit eden yerlerin asinmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tespit eden yerlerin asinmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bu kadin hep konussun ben hep dinlerim denilenler » slm asl pls » atlas deneyi » kizim olmadan asla » sozlukten kiz kaldirmak » omer hayyam » ask vazgecer » gelmis gecmis en buyuk grup » recep ivedik 2 » anne bu ne sorusuna verilebilecek cevaplar » ask ayirir » black ice » teroristlerle anlasma yapan devletler » don kisot » tren yapan mahallenin son istasyona varmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ridvan dilmen » kim nerede » sevgili ile zillere basip kacmak » ask ucurur » turk televizyonlarindaki evlenme programlari » cooler than jesus » ergenekon » dogum gununun sadece bankalarca hatirlanmasi » kadini seksi gosteren unsurlar » teknosa » bilgi ve belge yonetimi » ben bilmem beyim bilir » bugun benim dogum gunum » yerden kalkan ilk ucak » sevgilinin aramamasi