teskere 

kapat
  1. iki işçinin harç, taş gibi inşaat malzemesi taşımak için kullandıkları, elle tutulan ve dört kolu bulunan tahtadan yapılmış basit araç
    #591716 (mmtyvs, 30.08.2006 17:49)
  2. tezkere değildir bu. her iki cümlenin birinde teskere demek yerine, yazılışını öğrenmek daha yararlı olacaktır. yakında testere yazacaksınız.
    #2498769 (endirekt serbest vurus, 21.10.2007 13:33)

© 2008 - uludağ sözlük

teskere başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. teskere ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu teskere nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» milkshape » kursad tuzmen » dogan hizlan » te queiro puta » gundogdu turbesi » besinci nesil gammaz » akilda kalan roman baslangiclari » bobby tatketcap » seni bana mevlam degil kendim kendime yazdim » bill wennington a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci