teshirci 

kapat
  1. vücudunun cinsel çağrışım yapacak bölgelerini göstermekten zevk alan kişi.

hatta,

göstermeci.*
    #418804 (fth, 12.07.2006 17:57 ~ 17:58)
  2. lisede edebiyat hocasının gömleğinin içine niye siyah body giydin evladım diye dersten atılabilmeyi sağlayan sıfat..
    #418912 (nomercy_, 12.07.2006 18:26)
  3. vucüdunu istikbal yatak odaları teşhir salonu gibi açan , doğum izini dahi gösteren motoriçenin sahip olabileceği ünvandır. yurdumuzda örnekleri çok olmakla birlikte; en güncel örneklerinden birisi için;
    (bkz: gulsen)
    veya kendi deyimiyle
    (bkz: gulshen) *
    #715281 (sungergin bob marleylim ley, 09.10.2006 14:50)
  4. okullarda bulunan teshirci kızlardan biri ve erkek bir öğrenci arasında geçen diyologdur.kız kaleriferin üstünde oturmaktadır. kalçasının yanmasıyla bir çığlık atar.
    _helin biliyorum beni tahrik etmek için yapıyorsun.
    _mert nerden çıkarıyorsun bunu, ben seni arkadaşım sanıyordum.
    #1163053 (pinkbaby, 16.01.2007 16:15)

© 2008 - uludağ sözlük

teshirci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. teshirci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu teshirci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zehir » metalist kharkiv in real madrid ayarinda olmasi » yabanci gruplarin turkce mealleri » ataturk un karga kovalarken olmesi » hayko cepkin » bursa sen mi buyuk ben mi buyuk » istatistiktir » age of mythology the titans » kaltar » harvey nichols » bu kadin hic konusmasin dinlemem denilenler » tetikci » yaran cep telefonu mesajlari » melekler adasi » kadinlari anlayamamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » albert einstein » fenerbahce kupasi » anne bu ne sorusuna verilebilecek cevaplar » bir kadinin en masum oldugu an » kurt soykirimi » cooler than jesus » banyoda yapilan salakliklar » kurt milliyetciliginin solculuk sanilmasi » bir boka benzemeyen minimal siir » hem sucsuz hem gucsuz hem halsiz olmak » amo felicitas » devil in her heart » kisveye burunmek » burada allah yok peygamber de tatilde » hazreti muhammed