teshir 

kapat
  1. Gösterme.Sergileme.
    Herkese duyurma,dile düşürme.
    Bir hükümlüyü ceza olarak halka gösterme.
    #84582 (italiano, 23.02.2006 20:32 ~ 21.04.2006 15:08)
  2. Türkiye'de bayanların, yurtdışına kıyasla uygulamaya çekingen olduğu eylem
    #695821 (timsah48, 05.10.2006 15:31)
  3. (bkz: lerzan mutlu)
    #696067 (tctakip, 05.10.2006 16:21)
  4. basliklarda turkce karakter kullanilamamasindan nasibini almis kelime.

teşhir : gosterme.

teshir : ele gecirme, buyuleme.
    #2111467 (limon cicegi kolonyasi, 11.08.2007 12:14)
  5. sanal alemle , kendini teşhir , beyanın ötesinden olmak istediği/kendiymiş gibi yaptığı karakteri teşhir gibi bi seçenek daha çıkmıştır bu teşhir hususunun..
    insan sosyal bi varlıktır tabii , onay ihtiyacı , kendini anlatması/ anlaması lazımdır..ama ikileme de düşmüyor değilim ; sosyal olmanın en kolay yolunu bulduk derken , türümün tek örneğiyim , farkı düşüncelerim var derken hepimiz marjinallik kaygısı taşıyan kablo ve modem bağımlısı asosyal teşhirciler olmuyor muyuz aslında?
    hangimiz , modem bozulunca bağlantısı gidince karadenizde gemileri batmış gibi üzülüyor..hangimiz sayfasını oylarını mütemadiyen kontrol ediyor.. en zor soru da , hangimiz bunları inkar etmekten bıkmadan hala "yoo öyle bişi yok , ben kendim için yazıyorum " diyor..
    #3052713 (hefeweizen, 24.02.2008 17:46)

© 2008 - uludağ sözlük

teshir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. teshir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu teshir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yolculukta dinlenen sarkilar » ergenekon un avukati baykal » tarihte yenilmis en buyuk kaziklar » basligi basliktir diye tanimlayan yazar » sedat peker in fox river a transferi » tores dincoz » bayan oldugu icin sozluk yazarini tebrik etmek » omrumun sahibi » ulkucu yemini » indie vs metal a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci