teshir etmek 

kapat
  1. göstermek, ortaya çıkarma, sergilemek, halkın gösterimine sunmak.
    #288129 (asiti kaçmış kola, 29.05.2006 02:27)
  2. mankenlerin verdikleri frikiklerin, bir başka adıdır aynı zamanda. zira, kendileri o frikikleri yanlışlıkla değil de, bayağ bayağ gol olsun diye veriyorlar.
    #3703471 (sonika, 22.07.2008 18:26)

© 2008 - uludağ sözlük

teshir etmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. teshir etmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu teshir etmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sinan engin » uludag sozluk » ask genclestirir » galatasaray bayragi » asker kocasi olmak » kondisyoner » pro lisans » bana bir opucuk verin yoksa galip donecegim » genelkurmay i yipratmayan tek sey » the midnight meat train » ask birlestirir » yeniceri » all i ve got to do » fifa 09 daki genc yetenekler » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ask ayirir » alim icin din yoktur » ask yaslandirir » kardese yapilan iskenceler » the mamas and the papas » money » petrol fiyati duserken benzinin fiyatinin inmemesi » dunya evi » istanbul un otopark sorunu » yaran msn iletileri » alp ustungor » full metal jacket » kocasinin yaninda gaz maskesiyle yatan kadin » donmus pizza » vicdan