tesekkurler turkiye 

kapat
  1. televizyon kanallarımızda yayınlanan, reklam, haberler vs.. gibi programlarin reytingi yükseldiginde seyirciye ithafen söylenen söz.
    #1762384 (jeam, 13.06.2007 10:57)
  2. akpnin seçim sloganın 22 temmuzdan sonraki hali (bkz: tesseturler türkiye)
    #2034976 (doubleyou, 29.07.2007 23:22)
  3. büyük usta, hiper enkırmen reha muhtar kişisinin bir zamanlar şov tv'deki anahaber finalinde sarf ettiği veda şeyşi. tamamı; "teşekkürler türkiye her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsan" şeklindeydi sanırsam.
    #2912954 (serafettin, 29.01.2008 11:58)
  4. nijeryalı futbolcu okey'in polis nezaretindeki ölümünden sonra arkadaşlarının ülkeyi terkedenken tabuta yazıp kameralara da söyledikleri cümle. düşman kazanmak, sevgi yitirmek böyle bir şey olmalı.
    (bkz: festus okey)suçlu olabilir, olmayabilir ama bu cümle daha önce hiç yapılmadığı türden, acıyı anlatmak için kullanılmış.
    #2912983 (kasgarli tost, 29.01.2008 12:03 ~ 12:07)
  5. anlatım bozukluğu içeren söz. çünkü türkçe' de teşekkürler diye birşey yoktur. teşekkür ederim vardır. buna benzer bir başka anlatım bozukluğu için ;

(bkz: çok sağolun)
    #2912999 (isi degistirgeci, 29.01.2008 12:06)

© 2008 - uludağ sözlük

tesekkurler turkiye başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tesekkurler turkiye ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tesekkurler turkiye nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» marko jaric » televizyon izlememe nedenleri » liberal » obafemi akinwunmi martins » fis almasam ne kadar olur » ridvan i bitirecektim » finansbank » alkis patlatmak » in my time of need » ellen degeneres a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci