tesekkur ederim siz nasilsiniz 

kapat
  1. nasilsiniz sorusuna verilen en kibar ve samimi cevap.
    #3197954 (oyuncakbulut, 27.03.2008 19:07 ~ 19:08)
  2. "bir şey değil. iyiyim" cevabı verilmesi gereken sorudur. kibarlığa kibarlık.
    #3197965 (tepesersemi, 27.03.2008 19:09)
  3. bayan günlerinde bol bol duyulan laf öbeği...
    #3197976 (crazyhodja, 27.03.2008 19:11)
  4. nasılsınız sorusunun cevabı olmadığı için kaba bir cevaptır aslında.

+ nasılsınız?
    - teşekkür ederim, siz nasılsınız?
    + soruma yanıt alamadım?
    - efendim?
    + nasılsın diyorum salak?
    - hee, iyiyim.
    + aferin, öl.
    #3197983 (semigod, 27.03.2008 19:12)

© 2008 - uludağ sözlük

tesekkur ederim siz nasilsiniz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tesekkur ederim siz nasilsiniz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tesekkur ederim siz nasilsiniz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» souleymane youla » sarkilari sozleriyle dinlemek » al capone » ciplaklar kampi » siyah klavye » babam benden hicbir sey anlamiyor » in my time of need » google la dertlesen insan » bonservis » nancy lieberman a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci