tesekkur eden moderator 


kapat
  1. bir derdim var butonu ile entry gammazlayınca maruz kalınan tepkinin sahibi. evet sen gereğini rica ediyorsun, o da teşekkür ediyor. kim acaba merak etmekteyizdir. ayrıca ne demek ben teşekkür ederim insanıdır.
    #4245039 (alonejuveline, 18.11.2008 00:47)
  2. bir derdim var butonunu kullanıp düzeltilmesini istediğim, bir cok, aynı konu hakkında açılmış birden cok basligi, bir harf hatasiyla acilmis birden cok basligi ("burj el arab" ve "burj al arab" vb.) bildirince karsilastigim moderatördur/moderatörlerdir.
    #4258867 (beyaz profiterol, 21.11.2008 02:15 ~ 02:16)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

tesekkur eden moderator başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tesekkur eden moderator ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tesekkur eden moderator nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about tesekkur eden moderator. Copyrights of the articles are belong to their authors.