tesbihat 

kapat
  1. allah ın 99 isminin yer aldığı klip.youtube de tesbihat diye aratılırsa karşımıza çıkar , cidden çok iyi bir çalışma allah razı olsun.*

(bkz: ne oluyo lan bana)
    (bkz: iman et altobelli)
    #1395806 (altobelli, 10.03.2007 12:48 ~ 12:50)
  2. (bkz: AMiN)
    #1395811 (kirmizi baslikli kiz, 10.03.2007 12:50)
  3. eşsiz seslendirmesi ve çalgıların mükemmel uyumu ile insanın tüylerini diken diken eden bir başyapıt. bunu dinlemeyen çok şey kaçırıyor bence.

http://youtube.com/watch?v=5peUWz-FAVY +
    #1779829 (arjen robben, 17.06.2007 10:58)
  4. namaz bittikten sonra tesbih çekme eylemi.

1-Allahumme entesselamu ve minkesselam, tebarekte ya zel celali vel ikram. Alâ Rasulina salavat. Subhanallahi vel hamdu lillahi ve la ilahe illellahu vallahu ekber. Ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim." denilir.

2-Ayet el Kürsi okunur;

3- 33 defa "Ve hüvel aliyyül aziymizül celali subhanellah".

4-33 defa "Subhanel bagiy daime nil hamdülillah"

5-33 defa "Rabbil alemiyne teala şanuhu allahu ekber"

6-La ilahe ilallahu vahdehu la şerike leh lehül mülkü ve lehül hamdü ve hüve ala külli şeyin Kadir. Allahümmehşürna fi zümretis salihin. denir

7- Herhangi bir dua edilir

8-El fatiha denir ve fatiha suresi okunur.
    #3402386 (dawsonleery, 15.05.2008 23:25 ~ 23:26)

© 2008 - uludağ sözlük

tesbihat başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tesbihat ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tesbihat nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» images and words » sozlukteki antepliler » gassal » invierno » kurklu » bodrum » richie rich in dolar isaretli pijama giymesi » cinsel hayati olmayan insan » adim hidir mahlasim budur » annabel lee a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci