terzi agop 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ah agop ah
  2. agop
  3. agop aptinyan
  4. ali topu agop a at
  5. agop ayvaz
  6. agop dilacar
  7. agop vartovyan
  8. agop un kazi
  9. agop martayan
  10. agop artinyan

© 2008 - uludağ sözlük

terzi agop başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. terzi agop ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu terzi agop nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» evren besta » ermenistan in etkili iki forveti » kombine bilet » sen sandigim sey belki benim yuregimdi » nargile » turkiye solu » biyiga bulasan corbayi ekmekle siyirip yiyen insan » entry nin silinmesi » ashtarte » rustu donu dustu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games