tersane 

kapat
  1. gemi üretilen yerdir. genellikle deniz kenarında olur. ayrıca age of empires tarzı oyunlarda da bolca bulunur. ingizlizce konuşan ecnebiler tersaneye dock derler.
    (zall, 19.03.2006 15:53)
  2. maket gemi yapımı için; http://www.tersanemodel.com/
    (smmnds, 14.01.2007 10:40)
  3. kanunlara göre ayda 2 kişinin ölmesi normal olan yerler. 2 kişiden fazla ölen olursa soruşturma açılabilir.
    (vurursa gol olur, 09.05.2008 20:08)
  4. inanılmaz derecede büyük hacimli ticari olayların döndüğü mekandır. uluslararası ticarette çok önemli roller oynayan üretim tesisleridir.
    (oyle yok oyle kopmahlih oynama, 09.05.2008 20:15)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sezen aksu » hack » gemile camping » gulmeyi istemek » cyrax » sarhos kafayla yapilmayacak seyler » pinkberry » caglayan » yigit ozgur » mexfi soz » ani bir kararla basbakan olmak » sozluk sayfasina reklam alan yazar » bamya makarna » avea 3900 » yercekimi kanununun degismesi » kol saati » aristoteles » 68 kusagi ile 71 kusagi arasindaki fark » tetragrammaton » babaya siyasi repliklerle cevap vermek » allah kelimesinin kokeni » lalapasa nin tarihi eserleri » freekick fusion » raiden olmadan adam carpmak » bursa anadolu lisesi » sira dayagi » 11 mayis 2008 los angeles lakers utah jazz maci » boluspor » soru baslik soru olarak tanimlanir cevaplanmaz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa