teroristlere yataklik eden onlar kadar sucludur 

kapat
  1. başkan george walter busha ait bir cümle.. nedense israil lübnan'a veya her nereye canı çekiyorsa oraya girerken aklına gelir de bizim kuzey ırak'a girme olasılığımız doğduğunda cümleler değişir birden.

(bkz: o benim başkanım değil)
    #2516224 (walter klemmer, 25.10.2007 14:01)

© 2008 - uludağ sözlük

teroristlere yataklik eden onlar kadar sucludur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. teroristlere yataklik eden onlar kadar sucludur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu teroristlere yataklik eden onlar kadar sucludur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» endokrin etki » memati bas kafamiza sik » yuksek sadakat » yugoslav faulu » borsa » volkan demirel » matematik fikralari » zubeyde hanim in vasiyetnamesi » koprofobi » halklarin kallesligi » windows vista » taharet muslugunun cinsel kimligi etkilemesi » sinava giren asistana asik olmak » ciplaklar kampi uyari levhalari » alwayssleepy » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » teror » necirvan barzani » bak su yumurcaga » pazartesi sendromu » cehennem » ozkiyim dusunceleri » igrenc espiriler » dugun » maimonides » isinmak icin vodka icmek » yeter ki olumsuz olmasin oy » hic fake hesabi olmayan yazar » timsah yuruyusu » yardimci kadin oyuncu » dam ustunde un eleyen eski sevgili