teroriste laf edip caylak olmak 

kapat
  1. (bkz: sadece uludag sozluk te görülen olaylar)
    (bkz: yaran olaylar)
    #2299966 (cumingsoon, 11.09.2007 20:44 ~ 20:46)
  2. akıllıca konuşun ki çaylak olmayın denilesi durumdur. zira bu ülke için yazan da saçmalayan da...

eeehhh ne biçim başlıkmış bu be. tiksindim lan. bi susun.

tanım: kanka naber insanlarının içlerinden atamadğı büyük acı.
    #2299975 (balon, 11.09.2007 20:46 ~ 20:56)
  3. (bkz: hepimizin başına en az bir kere gelmiş olaylar)
    #2299982 (Bohemian Rhapsody, 11.09.2007 20:48)
  4. yönetimin tatile ihtiyacı olduğunun kanıtı.

(bkz: çık biraz temiz hava al)
    #2300007 (ZirvaninDaniskasi, 11.09.2007 20:53)
  5. terörizm entrylerini yazanların değil de tahrik olup küfür edenlerin çaylak olması düşündürücüdür aslında.
    #2300021 (iktidarsiz jigolo, 11.09.2007 20:56)
  6. böyle çaylaklığa can kurban denecek olaydır. anlamadığım şey, neden teröristlere laf edince çaylak oluyoruz ki?
    #2300028 (unique270, 11.09.2007 20:57)
  7. düzgün yorum yapamayıp havaya küfür etmektir.

başlık: x
    entry: amına kodum orospusu.

vay be ne aydınlattın bizi, evet bizim ihtiyacımız olan buydu. sen bunu diyerek vatanı kurtardın, büyüksün!! bütün + oylar feda olsun sana.

senden önce bir sürü kişi aynı şeyi yazmış zaten, yapabildiğiniz bu. yok ama tekrar yazacaksın illa ki, sözlükteki 54654654 kişi hepsi küfür edecek, ama tanım? tanımı kim ne yapsın? kimmiş neymiş, önemli değil. belki yüzünü görsen tanımayacaksın, kim olduğu hakkında en ufak bir fikrin bile yok, gazetede ve sözlükte bir iki defa adını görmüşsün.

yaz yaz ki kim olduğu öğrenilsin, millet bir şeyler öğrensin, sen de birşeyler bildiğini göster.

neyse ya okumanıza da gerek yok. okuyacağınıza iki küfür fazla edin de vatanı daha çabuk kurtarın.

(bkz: sözlükten vatan kurtarmak)
    (bkz: kurtlar vadisi uludağ)

not: yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim, ne yöneticiyim, ne dtp'liyim, ne teröristim. ama laf eden bu kadar yazar dururken, bir ikisinin gitme sebebi büyük ihtimal budur.
    #2300044 (BerK, 11.09.2007 20:59 ~ 21:00)
  8. en iyi örnek benimdir herhalde. dtp'nin yaptığı bir eylem hakkında entry yazarken içinde 'aşağlık' kelimesini kullandığım için 20 gün çaylaklık cezası almıştım.
    #2300056 (tuhh kahretsin, 11.09.2007 21:01)
  9. garip şekilde yüceltilen durum..
    madem o kadar yüce bişi ne halt etmeye "böyle dedim çaylak oldum krallar gibi." mealinde konuşuluyor? sanki teröri bitirmek için dağ bayır koşturmuş gibi böbürlenmenin manası ne ola ki? kaldı ki ben terörle savaşanların bile bu şekilde övündüğünü şahit olmadım hiç..

küfür edilmeyi hak ediyorlar mı? evet fazlasıyla. ama bunu matah gibi sunmak ya da bundan dolayı çaylak edilmişliği vatanpervelikmiş gibi ittirmek ancak sikik hamaset edebiyatıdır..

beri yandan.. küfür olsun mu? olsun.. isteyen istediği üslupla takılsın o ayrı.. küfüre karşı değilim..
    #2300095 (aldair, 11.09.2007 21:06 ~ 21:07)
  10. eğer edilen laf hakaret/küfür içeriyorsa gayet normal bir durumdur çaylak olmak. hakaretin haklılığı yoktur. bir insan terörist bile olsa ona hakaret etme hakkınız yoktur. hatta o terörist sizi yaptığınız hakaretten mahkum ettirebilir. böyle bir durumda çaylak olmanız sizin ve sözlüğün yararınadır aslında.
    #2300221 (dwyanewade, 11.09.2007 21:24)

© 2008 - uludağ sözlük

teroriste laf edip caylak olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. teroriste laf edip caylak olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu teroriste laf edip caylak olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cok eski sevgilinin aramasi » not a second time » ne dedi ne dedi » evli bir erkekle yatmak » vicdani ret » ruyada entry girmek » sar » necaxa » uludag sozluk gammazi » ilkokulun vazgecilmezleri » tanimadigin kizi msn e eklemek » samuel beckett » tersten yazmak » ben hep kendime cikan bir yokustum » yapilan her espriye gulen insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yeniceri » sagopa dan baskasini tanimam abi » deus sive natura » doviz fiyatlari » tikilerin pusi takmasi » dengir mir mehmet firat in istifa etmesi » zenci nicki » se7en » kas gerilmesi » deniz fenerini unutmayin » kuresel finans krizi icin cozum yollari » the mamas and the papas » farkinda olmadan domuz eti yemek » saksafon calan bir insan olmanin zorluklari » zvjezdan misimovic