terorist kanina uzulmek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. onlar terorist ise siz daha terorist olacaksiniz
  2. kanina girmek
  3. kanina dokunmak
  4. birinin kanina girmek
  5. ibnelik kanina islemis insan tipi
  6. uzulmek
  7. gidene uzulmek
  8. sehitlere uzulmek
  9. eksi oy alinca uzulmek
  10. dusmani icin uzulmek

© 2008 - uludağ sözlük

terorist kanina uzulmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. terorist kanina uzulmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu terorist kanina uzulmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bez bebek » little child » pes 2009 » camii manzarali ogrenci evi » gercek » luksemburg » ismail bey hani » bizden kacmaz kameralari » ask onarir » 19 ocak 2008 mhp lokaline cirkin saldiri » numaranizi arkadastan aldim » animal farm » senaryo kabizi senarist » micky green » polat alemdar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sucuklu yumurta yemenin faydalari » kor haline gelmek » sag bilege tecavuz eden parcalar » fleisch » mulkiye » farkinda olmadan domuz eti yemek » get up » kime derler sana derler » markasiz giyinenin markali giyinene cemkirmesi » tren yapan mahallenin son istasyona varmasi » seytan tirnagi » sozlugu karistirmak istemek » nihat dogan dan aforizmalar » ceza » iki penisli dogmus bebek