teror un en cok musluman ulkelerde yasanmasi 

kapat
  1. evet terör'ün dini, dili ve ırk'ı yoktur, ama cinayet/terör olayları en çok müslüman ülkelerde yaşanmaktadır. kendilerini müslüman sanmakla kalmayıp, verdikleri mücadeleyi cihad sanan cahil insanların, linç, kafa kesme ve masum insanlara yönelik intihar saldırılarının ardı arkası kesilmemektedir. en başta cahillik olmak üzere bir çok nedeni vardır, bunlardan biriside müslümanlara yapılan zulümlerdir. ancak hiç bir şey, bir müslümana, masum insanları öldürme hakkını vermez.
    #4303949 (yatay zeka, 01.12.2008 10:26)
  2. dikey zeka sahiplerinin bir türlü anlayamadığı konudur.

(bkz: devlet terörü mağdurlarının hep müslümanlar olması)
    #4303962 (imhotep, 01.12.2008 10:35)
  3. (bkz: her bokun müslüman ülkelerinde olması)
    #4303963 (seyin seysinin seysi, 01.12.2008 10:36)
  4. kime göre neye göre?

terör sözcüğünün anlamını dahi bilmeyen insanların, terör başlığı altında sunulan haberlerin hangi ülkelerde geçtiğine bakıp yaptıkları tespitimsi yaratıktır.

hele cinayet??

benim bildiğim kadarıyla cinayetin en yaygın olduğu kıta amerika, kuzeyi ve güneyi. bireysel terörün okullara kadar indiği bölgeler de öyle. neye terör diyorsunuz, ne zannediyorsunuz bu kelimeyi, çok çok özel bir anlamı mı var sanıyorsunuz, internet sözlüklerinden çıkıp bi de redhouse dictionary falan lütfen ya.
    #4303969 (filmkolix, 01.12.2008 10:39)
  5. çok doğrudur. zaten israil de dünyanın en barışcıl politika güden devletidir. amerika da bütün ülkelere demokrasi getirmek için kendini yırtmaktadır. ah bu müslümanlar yok mu bu müslümanlar! her şey bunların başının altından çıkmakta azizim.

(bkz: bsg)
    #4303977 (akmai, 01.12.2008 10:41)
  6. beraberinde gerizekalı başlıkların en çok müslüman ülke sözlüklerinde görülmesi olayını getiren durum.

içinde bulunduğumuz başlık ile ilgili değil aslında yerseniz bu yorum. ben başka ülkede gerizekalı başlık üreteci diye bir şey duymadım kardeşim..
    #4303986 (cemil abi, 01.12.2008 10:48 ~ 11:02)
  7. müslüman ülkelerde yaşayan herkesin müslüman olmadığı ya da müslümanım deyipte müslüman gibi davrandığı düşünüldüğünde müslümanların pek de s.klememesi gereken olgu.
    #4304195 (cake on the dabak, 01.12.2008 12:18)
  8. (bkz: müslüman ülke)

dini olan ülkeler. marksist ülke, ateist ülke, agnostik ülke...
    #4304392 (aybars lebib, 01.12.2008 13:26 ~ 13:27)
  9. çok basit bir açıklaması var:
    (bkz: islamiyetin yanlış anlaşılması)
    #4304414 (barutyiyici, 01.12.2008 13:33)
  10. terörün, batının savaş yöntemi olmasından kaynaklanır. batı, kendi üstüne terörü salıyorsa bile bu ilerde doğuya yapacağı yaptırımları artırmak için göze alınan küçük bir zarardır. pkk kamplarında defalarca amerikan silah ve mühimmnatlarının bulunduğunu hatırlatmak yeridir diye düşünüyorum.
    #4304559 (kekistanlihobbit, 01.12.2008 14:31)
  11. bir de yazmıyorlar mı şöyle yanlış anlaşılmış din, onlar kötüye yorumluyorlar dini falan diye, bitiyorum lan böyle tiplere.

ya kitapta açık açık yazıyor ' hristiyan ve yahudilerle dost olmayın' diye. sonrasında parmak kes diyor, kafa taşla diyor, kısasa kısas diyor, kolları bacakları kes diyor. hepsini geçtim açık açık cihad çağrısı yapıyor kitap.

sonra bizim elemanlar niye islam ülkelerinde terör var diyor. çok komiksiniz lan!
    #4304577 (sir isaac, 01.12.2008 14:38)
  12. bu ülkelere saldıranlara bakınca pekte şaşırtmayan dünya tanımlaması. buradakiler terör de oradakiler ne ?
    #4304594 (sex files, 01.12.2008 14:42)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

teror un en cok musluman ulkelerde yasanmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. teror un en cok musluman ulkelerde yasanmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu teror un en cok musluman ulkelerde yasanmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about teror un en cok musluman ulkelerde yasanmasi. Copyrights of the articles are belong to their authors.