teror damlalari 

kapat

1. sagopa kajmer ve ceza nın 2001 yılında düet yaptığı bir şarkı.*
    #873653 (kutupsal form, 17.11.2006 22:04 ~ 22:05)
  2. ceza ve sagopa kajmer düeti
    sözleri aynen şöledir.
    [Mic Check]*
    Tohumları kanla ekilen hasat mevsimi, yerin kara toprak varoluşun temelinde özüne dönen yara açan kurşun beyin terör kanlı ellerin, elinde insan avı silahı kozu, paylaş dumanın tozunu bozdum orucu, doğu batı terör yolu mutluluk biçmek için kuru, görüyorum hepinizi birer birer, teker teker katliamın yönü doğu batı atlıları silahları, kan sofralarında Bismillah çeken günahkaları, günahkarların yalanı, doğru yapan isyankarları damlalar akarken gözlerden ağlayan dualar mezar başlarında şehit ruhu şaha kalktığı an saplanacak bıçak kalbine güneş kapkara bakıyor mutluluk uzaklara, uzaklarda etoburlara, insan eti yedikçe gelecek sonları terör damlaları.

[Ceza]
    Yanlış emellere alet, sonucu felaket, olacaktır genç körpe gözler önünde köklenen şiddet, fidanları meyveleri terör, tarlaları toplu mezarlar. Barış için çöl kan gölüne döndürülen kandırılan umutlar, karamsarlık içinde yarını bekleyen çocuklar ıslandılar terör damlaları altında, suçlular yok ortada, ortalık kalan masum olan her zaman geride kalan acılı bakan kan ağlayan yaşlı gözleri yaşatır terör damlaları.

[Mic Check]*
    Terörün kanları akan yaşları, alınan canları, kan sofraları, etobur olmuş millet, haram bankası (5X)
    insan eti yedikçe gelecek sonları terör damlaları
    #1113404 (hekemen, 06.01.2007 04:33)
  3. dinleyenin tüylerini diken diken eden bir şarkı.
    #1309264 (kutupsal form, 15.02.2007 22:18)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

teror damlalari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. teror damlalari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu teror damlalari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about teror damlalari. Copyrights of the articles are belong to their authors.